Albay Dursun Çiçek'ten şok itiraf!

"İrticayla Mücadele Eylem Planı" diye adlandırılan belgeye ilişkin 7 sanıklı davanın 22. duruşmasının görülmesine devam ediliyor.İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonda yapılan duruşmada, tutuklu sanıklar

Albay Dursun Çiçek'ten şok itiraf!

"İrticayla Mücadele Eylem Planı" diye adlandırılan belgeye ilişkin 7 sanıklı davanın 22. duruşmasının görülmesine devam ediliyor.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonda yapılan duruşmada, tutuklu sanıklar Albay Dursun Çiçek, Mehmet Deniz Yıldırım ve avukat Serdar Öztürk hazır bulundu.

Tutuksuz sanıklar Ufuk Akkaya, İlhami Ümit Handan ve Özel Yılmaz ile kırmızı bültenle aranan Bedrettin Dalan ise duruşmaya katılmadı.

ÇİÇEK ORUÇLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Söz alan tutuklu sanık Albay Dursun Çiçek, oruçlu olduğunu belirterek, "Ramazan ayı Türk milletinin ve insanlık aleminin hayırlara vesile olmasını dilerim" diyerek sözlerine başladı.

"GERÇEK BİR BELGEDİR"
Çiçek, "İnternet andıcı gerçek bir belgedir. Bu sahte plan da (irtica ile mücadele eylem planı) gerçek olsa söylerim. Sürekli 'Böyle plan olmaz' diyorum. Belge değil, evrak değil, sadece bir kağıt parçası ama tutuklanmamıza yetiyor" dedi.

Dava, tutuklu sanık avukat Serdar Öztürk'ün sözlü ve yazılı talebinin alınmasıyla devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem