Alacak verecek davası: 1 ölü

Güngören'de alacak verecek davası yüzünden çıktığı belirtilen kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.Olay saat 10:00 sıralarında Sanayi Mahallesi Vali Sokak'ta bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre komşu olan Pırlanta Nakı

Alacak verecek davası: 1 ölü

Güngören'de alacak verecek davası yüzünden çıktığı belirtilen kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay saat 10:00 sıralarında Sanayi Mahallesi Vali Sokak'ta bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre komşu olan Pırlanta Nakış ile Elif Nakış'ın sahipleri arasında alacak verecek sorunu oluştu. Alacaklarını temin edemeyen ve isimleri öğrenilemeyen Elif Nakış'ın sahipleri, daha önce kavgalı oldukları Pırlanta Nakış'a geldi. Burada iş yeri sahipleri Mehmet Omak ve Süleyman Omak ile bir müddet tartışan Elif Nakış sahipleri, daha sonra ikiliyle kavgaya tutuştu. Bir anda zanlıların bıçaklı saldırısına uğrayan iki kardeşten, Mehmet Omak olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan Süleyman Omak ise hastaneye kaldırıldı. Olay sonrasında iş yerinden kaçarak uzaklaşan ve 2 kişi olduğu ileri sürülen zanlıların yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Hayatını kaybeden iş yeri sahiplerinden Mehmet Omak'ın cenazesi olay yerine gelen cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem