Alaattin Çakıcı'ya özel izin!

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Alaattin Çakıcı, hayatını kaybeden annesi Şakire Çakıcı'nın (88) cenaze töreninin yapılacağı Levent Camii'ne geldi. Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı, önceki gün hayatını kaybeden annesi Şakire Çakıcı'nın (8

Alaattin Çakıcı'ya özel izin!

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Alaattin Çakıcı, hayatını kaybeden annesi Şakire Çakıcı'nın (88) cenaze töreninin yapılacağı Levent Camii'ne geldi.

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı, önceki gün hayatını kaybeden annesi Şakire Çakıcı'nın (88) cenaze töreni katılmak üzere Adalet Bakanlığı'ndan özel izinle yoğun güvenlik önlemleri altında İstanbul'a gelmişti. Çakıcı ve kardeşi Gencay Çakıcı, annesi Şakire Çakıcı'nın Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki evinde taziyeleri kabul etti. Çakıcı'nın annesinin cenazesi Levent Camii'ne götürülmek üzere evinden çıkarıldı, daha sonra da Şakire Çakıcı için helallik alındı.

Bu sırada Çakıcı'nın ise cezaevi aracının beklediği görüldü. Çakıcı, helallik alınmasının ardından konvoy eşliğinde annesi Şakire Çakıcı'nın cenaze töreninin düzenleneceği Levent Camii'ne geldi. Levent Camii ve çevresinde ise yoğun güvenlik önlemi alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem