Alaattin Çakıcı Turgut Özal'ı ben korudum

Haber61 – Haber Merkezi -  Yer altı dünyasının etkili isimlerinden Alaattin Çakıcı, Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu aracılığıyla,Bursa 1.Ağır Ceza Mahkemesine yazdığı dilekçesinde:yanlış yorumlanması nedeni ile fazladan c

Alaattin Çakıcı Turgut Özal'ı ben korudum

Haber61 – Haber Merkezi -  Yer altı dünyasının etkili isimlerinden Alaattin Çakıcı, Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu aracılığıyla,Bursa 1.Ağır Ceza Mahkemesine yazdığı dilekçesinde:yanlış yorumlanması nedeni ile fazladan ceza yattığını ifade ederek mahkeme heyetine yazı gönderdi. Çakıcı, cezaevinde kendi kaleme aldığı dilekçede en dikkat çeken ayrıntı ise; Nur Yeşiltaş’ın eski eşi Muradi Güler ile dostluklarının bittiğini ifade etti.

Çakıcı’nın avukatı, “ Muradi Güler ile dostluk,yakınlık ve yoldaşlık hukuku sona ermiştir. Muradi Güler,halen ilişkisini devam ettirdiği eski karısı Nur Yerlitaş üzerinden Saray ve hükümete, Ağabeyimiz hakkında bilgi sızdırdığı için var olan bağ bitirilmiş ve bu açıklamaya gerek duyulmuştur. Kamuoyunun malumu olduğu üzere Nur Yerlitaş, Recep Tayyip Erdoğan, Emine Erdoğan ikilisinin en yakınındaki kişidir.”ifadelerine yer verildi.

Mahkeme Başkanlığına yazdığı mektupta Alattin Çakıcı ilginç bilgilere de yer verdi. 9. cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümünün ardından ailesinin kendisinden yardım istediği ifade eden Çakıcı, “ Tüm Türkiye’nin bildiği Turgut Özal ve ailesi yarı yolda bırakan o günkü hükümette bile görevli insanlar Özal ailesini yalnız bıraktı. Kimse sahip çıkmadı  Adı kabadayılığa çıkmış bir insandan bana yardım diyen bir ülke başbakanlık, cumhurbaşkanlığı yapmış kişinin ailesine sahip çıkarken rahmetli Özal ve makamı adına bu olaya çok üzüldüm.

Haber : Şükrü Üçüncü 

Mektubun Orjinali görmek için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler