Akyazı'da çökme'de önceden uyarılmış

Haber61 – Haber Merkezi – Pazar gecesi Trabzon’un Akyazı Mevkiinde bir evinde bahçe kısmının istinat duvarında kayma meydana geldi. Kayma neticesinde taşlar Karadeniz sahil yoluna düşerek bir aracı kullanılmaz hale getirirken bir kişinin de hafif şekilde

Akyazı'da çökme'de önceden uyarılmış

Haber61 – Haber Merkezi – Pazar gecesi Trabzon’un Akyazı Mevkiinde bir evinde bahçe kısmının istinat duvarında kayma meydana geldi. Kayma neticesinde taşlar Karadeniz sahil yoluna düşerek bir aracı kullanılmaz hale getirirken bir kişinin de hafif şekilde yaralanmasına neden olmuştu. Olayda tesadüfen ölen olmazken uluslar arası yolda ulaşım krizi meydana geldi.

Haber merkezin konu ile alakalı yapmış olduğu araştırmada ilginç bir olayı da gün yüzüne çıkardı. Edinilen bilgiye göre; Evin bulunduğu yamaçtaki yapılanmalar ile alakalı BİMER olarak bilinen Başbakanlık İletişim Merkezine 120’nin üzerinde şikayet dilekçesi yazıldığı ve bu dilekçelerin konu ile alakalı belediyelere gönderildiği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem