Akyazı ne zaman açılacak?

Cuma günü trafiğin normale dönmesi bekleniyordu….Akyazı ne zaman açılacak?Büyükşehir Belediye Başkanı ne dedi?İşte tüm bu soruların cevabı…Akyazı’da bir evin istinat duvarının çökmesiyle oluşan heyelanla sahil yolu geçiş trafiğinin kapanmasından sonra yol

Akyazı ne zaman açılacak?

Cuma günü trafiğin normale dönmesi bekleniyordu….

Akyazı ne zaman açılacak?

Büyükşehir Belediye Başkanı ne dedi?

İşte tüm bu soruların cevabı…

Akyazı’da bir evin istinat duvarının çökmesiyle oluşan heyelanla sahil yolu geçiş trafiğinin kapanmasından sonra yol bugüne kadar açılamadı. Akyazı dolgu sahası üzerinden ve Akyazı’nın iç kısımlarından oluşturulan tali yollarla trafik sağlanırken yolun bugün açılması bekleniyordu.

VİDEO GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

AKYAZI'DA SON DURUM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Akyazı ile ilgili soruya, “Karayolları bölge müdürlüğü ekipleriye yapılan çalışmalar sürüyor. Bu geceden sonra yolun tamamlanmış olması gerekiyor. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve ilgili kuruluşlardan oluşan can güvenliği ile ilgili rapor sayın Trabzon Valimizin ricasıyla ilgili belediyeye (Ortahisar) ulaştı. İlgili belediye yasal olarak gereken işlemleri yapması gerekir. İlgili belediye karayolları ile birlikte can güvenliği açısından kendisine düşen vazifeyi ifa etmek durumdadır. Gece yarısından sonra en fazla 21 Martta tamamlanmasını takip etmekteyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler