Akut keçileri kurtardı

 Marmaris İlçesi'ne bağlı Beldibi Beldesi'nde Kara Dağ da sarp kayalık alanda, biri yavru 7 keçi mahsur kaldı. Bir kasap tarafından otlatılmak üzere sabah bırakılan keçiler, 650 metre yükseklikteki makilik alanla kaplı sarp kayalıklara tırmandı. Kara Dağ'

Akut keçileri kurtardı

 

Marmaris İlçesi'ne bağlı Beldibi Beldesi'nde Kara Dağ da sarp kayalık alanda, biri yavru 7 keçi mahsur kaldı. Bir kasap tarafından otlatılmak üzere sabah bırakılan keçiler, 650 metre yükseklikteki makilik alanla kaplı sarp kayalıklara tırmandı.
 
Kara Dağ'ın hemen altında evi bulunan kasap, bir süre sonra keçilerine bakmaya gittiğinde yerinde olmadığını ve sarp kayalıklara çıktığını gördü, arkadaşı muhasebeci Hasan Özbaşlar'ı telefonla arayarak yardım etmesini istedi. Durumun bildirildiği Marmaris AKUT ekiplerinin 6 saat süren çalışması sonucu keçiler kurtarıldı.
 
Hasan Özbaşlar, "Keçileri dağda mahsur kalan kasap arkadaşım yardımcı olmamı istedi. Bende AKUT ekibini aradım. Burada yerleşik oturan emeklilerin beslediği çok keçi var bazen sarp kayalıkları olan Kara Dağ'a giderek kayboluyor. Marmaris AKUT ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem