AKP'liler ile Geziciler birbirine girdi!

Beşiktaş’ta, seçim çalışması yapan AK Partililer ile Gezi olaylarında ağır yaralanan ve hala hastanede tedavi gören Berkin Elvan’a destek vermek isteyen grup arasında kavga çıktı. Tekme-tokat bir birine giren taraflar, olay yerine çevik kuvvet polisinin g

AKP'liler ile Geziciler birbirine girdi!

Beşiktaş’ta, seçim çalışması yapan AK Partililer ile Gezi olaylarında ağır yaralanan ve hala hastanede tedavi gören Berkin Elvan’a destek vermek isteyen grup arasında kavga çıktı. Tekme-tokat bir birine giren taraflar, olay yerine çevik kuvvet polisinin gelmesiyle dağıldı. Arbede, ara sokaklara dağılan gruplar arasında devam etti.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Alınan bilgiye göre, Ihlamur Yolu Caddesi üzerinde seçim çalışması yapan AK Partililer, otobüsle vatandaşlara broşür dağıttı. Bu arada, aynı cadde üzerinde yürüyen, Gezi olaylarında yaralanan Berkin Elvan taraftarları ile AK Partililer arasında tartışma çıktı. Tartışmanın, grubun Ak Parti otobüsünün kaldırılmasını istemesinden kaynaklandığı belirtildi. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup tekme-tokat bir birine girdi. Kısa süreli gerginliğin ardından Berkin Elvan taraftarları ‘Hırsız var’ şeklinde slogan atarak eylemlerini sürdürdü. Berkin Elvan’ın fotoğraflarını taşıyan grup, olay yerine çevik kuvvet polisinin gelmesinin ardından ara sokaklara dağıldı. Bu kez de ara sokaklarda AK Partililer ile grup arasındaki gerginlik devam etti. Çevik kuvvet polisi çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

AK PARTİ OTOBÜSÜ ZARAR GÖRDÜ

Bu arada, Ak Parti seçim otobüsü de yaşanan olaylardan zarar gördü. Otobüse, grubun attığı yumurtalar isabet etti. Ayrıca, seçim broşürleri de etrafa dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler