AKP;"Hepimize geçmiş olsun"

 CHP'li Hüseyin Aygün , kaçırılmasından 48 saat sonra serbest bırakıldı. Ak Parti'den konuyla ilgili ilk açıklama Ömer Dinçer'den geldi. AK Parti genel Başkan Yardımcısı Dinçer, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Hüseyin Aygün serbest bırakılmış

AKP;"Hepimize geçmiş olsun"

 

CHP'li Hüseyin Aygün , kaçırılmasından 48 saat sonra serbest bırakıldı.

 

Ak Parti'den konuyla ilgili ilk açıklama Ömer Dinçer'den geldi.

 

AK Parti genel Başkan Yardımcısı Dinçer, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Hüseyin Aygün serbest bırakılmış. Kendisine, ailesine, yüce Meclis'e, CHP camiasina, Tuncelilere ve herkese geçmiş olsun dileklerimi sunarım" diye konuştu.

 

AK Parti Milletvekili ve Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu Başkanı Nimet Baş da Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

 

Baş, "Hüseyin Aygün serbest bırakılmış. Meclisimize CHP'ye ve en önemlisi ailesine geçmiş olsun diyorum" ifadelerini kullandı. 

 

ÇİÇEK'TEN KILIÇDAROĞLU'NA TELEFON

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün serbest kalması dolayısıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre Çiçek, Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak, Aygün'ün serbest kalması dolayısıyla geçmiş olsun dileğini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler