AKP'de istifa depremi sürüyor!

Gaziantep’in Nurdağı İlçesi Belediye Başkanı Orhan Yılmaz, yerel seçimlerde AK Parti’den yeniden aday gösterilmeyince, partisinden istifa ederek Saadet Partisi’nden (SP) aday olduğunu açıkladı.  SP, Gaziantep’teki belediye başkan adaylarını düzenlediği to

AKP'de istifa depremi sürüyor!
Gaziantep’in Nurdağı İlçesi Belediye Başkanı Orhan Yılmaz, yerel seçimlerde AK Parti’den yeniden aday gösterilmeyince, partisinden istifa ederek Saadet Partisi’nden (SP) aday olduğunu açıkladı. 
 
SP, Gaziantep’teki belediye başkan adaylarını düzenlediği toplantı ile kamuoyuna tanıttı. Toplantıda konuşan SP İl Başkanı Mehmet Karalar, AK Parti’li Nurdağı Belediye Başkanı Orhan Yılmaz ve İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Özaslan’ın partilerinden istifa ederek kendi saflarına katıldığını söyledi. Orhan Yılmaz’ın SP’den Nurdağı Hüseyin Özaslan’ın ise Karkamış Belediye başkanlığına aday olduğunu açıklayan Karalar, "Sürprizlerimiz devam edecek" dedi.
 
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bozgeyik ise kentin en büyük sorunun trafik ve park yeri olduğunu ve bunları kesin çözüme kavuşturacağı projeler hazırladığını belirterek, "Projelerimiz var. Trafik ve park sorununa kesin çözüm olacak projelerimizle halka yeniden hizmet edeceğiz. Köylerimize sosyal donatılarla hizmet edeceğiz. Her yıl 5 bin gencimizi hem evlendireceğiz, hem ev vereceğiz" diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından AK Parti’den istifa eden Nurdağı Belediye Başkanı Orhan Yılmaz ile AK Partili İl Genel Meclis üyesi Hüseyin Özaslan’a SP rozetleri takıldı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler