AKM için tarih verdi

Çelik, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek'in yazılı soru önergesine verdiği cevapta, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin tadilat ve onarım işlemlerinin, sivil toplum kuruluşlarınca açılan davalar ve yargı kararları nedeniyle 2008 yılından 2012 yılın

AKM için tarih verdi

Çelik, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek'in yazılı soru önergesine verdiği cevapta, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin tadilat ve onarım işlemlerinin, sivil toplum kuruluşlarınca açılan davalar ve yargı kararları nedeniyle 2008 yılından 2012 yılına kadar gerçekleştirilemediğini hatırlattı.

Geçen yıl yapılan ihaleyi takiben Mayıs ayında tadilat ve onarım işlemlerine başlandığını belirten Çelik, Atatürk Kültür Merkezi'nin 2014 yılı içerisinde hizmete açılmasının planlandığını bildirdi.

BAROK MİMARİLİ OPERA BİNASI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKM ile ilgili yaptığı son açıklamasında, bu binanın yıkılarak yerine 'Barok' mimarili bir Opera binası yapılacağını belirtmişti. Erdoğan, binanın, II. Abdülhamit tarafından yaptırılmak üzereyken İttihatçılar tarafından yıktırıldığını hatırlatmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem