Akıncıoğlu:" Belediye başkanı sınıfta kaldı"

Haber61.net  imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu haber61TV’de Aslan Kar’ın hazırlayıp sunduğu  Maskara şov’da canlı yayın konuğu oldu. Akıncıoğlu programda önemli açıklamalar yaparken Trabzon’a hafif raylı sistemin şart olduğunu söylediTrafikte tacizlerinde a

Akıncıoğlu:" Belediye başkanı sınıfta kaldı"

Haber61.net  imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu haber61TV’de Aslan Kar’ın hazırlayıp sunduğu  Maskara şov’da canlı yayın konuğu oldu. Akıncıoğlu programda önemli açıklamalar yaparken Trabzon’a hafif raylı sistemin şart olduğunu söyledi

Trafikte tacizlerinde arttığını ifade eden Akıncıoğlu  Normalde tacize ceza var . Trafikte de araçla taciz ediliyor insanlar. Bunlara da ağır ceza verilmeli. Ben ağır vasıta ehliyetim var. Kamyonda sürdüm,ama trafikte özel aracıma yola çıkmaya korkuyorum. Araçlarıyla bir başka aracı taciz eden sürücüye de ağır ceza verilmeli.

Hız sınırına kimsenin uyduğu yok, önündeki aracın dibinden takip etmeler oysaki bunlar trafikte belli önündeki aracı hangi hızda hangi mesafeden takip edeceğin açıklanmış. Bunlara uyan yok.

Araçlarda telefon kullanımınıda eleştiren Akıncıoğlu konuşmasına şöyle devam etti "Araçlarda herkes elinde telefonla araç kullanıyor, anlamadığım şu büyük paralar vererek lüks ve ful donanımlı araçlar alanlarda aynı, ya kardeşim aracında bluetooh var tanıt telefonunu aracına konuş ellerinde boş kalsın. Ben bu durumda onlanlara ne diyorum biliyormusunuz Zürafaanın düşkünü beyaz giyer kış günü."

ŞÖFÖR ESNAFINA OY VAADİ

Akıncıoğlu  Trabzon’un hafif raylı sistemin şart olduğunu da belirterek” Sn Belediye başkanı Trabzon’a hafif raylı sistemin Trabzon’a uygun olmadığını söylüyor. Bunu nerde yapıyor. Trabzon şoför ve otomobilciler derneğinde. Açıklama yaptığı yer çok manidar. Neden orda yapıyor. Şoför esnafına şirin görünmek için mi. Şoför esnafına şu mesajı veriyor oy için. Diyor ki Bakın şoför esnafı ben Trabzon’a hafif raylı sistem yapmayacağım oysaki raylı sistem şart. Belediye başkanı sayı yetersiz diyor ama eksik konuşuyor. Niye eksikmiş, Türkiye'de Trabzonla aynı seviyede bir çok ilde hafif raylı sistem var.  Hafif raylı sistem artık şart oldu. 

Trabzon Belediyesi dün yaptığı açıklamada karla mücadele ekibi oluşturduklarını açıkladı. Evet o ekip bugün Trabzon'un ana caddelerinde ki kaldırımları temizleme gayreti içerisindeydi. Elinde çek çek garibim bir çalışan meydan parkını temizlemeye çalışıyor, diğerinin elinde tahta bir çek çek Tanjant kaldırımlarını temizlemeye çalışıyor çek çek kırılıyor bırakın karla mücadeleyi garibim o soğukta çek çekle mücadele ediyor.

Yöneticilik çok önemli bir iştir. Bilgi işidir sevgi işidir, akıl işidir. Bunlar olmazsa hafif kar yağdığında siz o zavallı işçilerin eline bir çağdışı kürek verirsiniz onu da bu soğukta dondurursunuz bir işte yapmaz.

BELEDİYE OTOBÜS LEVHALARI ANLAŞILMAZ

Trabzon Belediye otobüslerine  asılan ve hangi yöne gideceğini belirten levhalarında tam açık olmadığını belirten Akıncıoğlu. Ben toplu taşıma araçlarını kullanmaya çalışıyorum.Toplu taşıma araçlarını kullanmak medeniyetin bir gereği. Bende otobüsle gitmeye toplu taşıma araçlarını kullanmaya çalışıyorum. Ancak  Hacıkasım'dan otobüse hangi otobusun Tanjant'dan direk, hangisinin sahilden Beşirli'ye gittiğini anlamak imkansız r.İkisinede Beşirli yazıyor. örneğin KTÜ- Beşirli, Tıp-Beşirli, Kanıni-Beşirli gibi Ancak biri alttan sahilden dönüp hızırbey istikametinden gidiyor  diğeri üst yol tanjantı kullanıyor. Ancak yolcular hangisinin alttan hangisinin üstten gideceğini bilemiyor.binmeden önce otobüs şoforüne sormak zorunda kalıyor. Bu tabelaları daha anlaşılır yapmak gerek, Böyle yapacağız haklı bilinçlendireceğiz, toplu taşıma araçlarına yönlendireceğiz ki hem belediye gelirini arttırsın, hemde trafik rahatlasın. Bu konuda biz habercileri düşen bir görev varsa onu da yaparız.

MUSTAFA AKÇAY’IN GÖREVİNE SON VERİLİYOR

Haber61.net imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu Trabzonspor teknik direktörü Mustafa  Akçay’ın görevine son verileceğin de iddia ederek”  Bu Lazio ile deplasmanda oynanacak olan Avrupa kupası maçından sonrada olabilir devre arasından da olabilir.Bu bana gelen çok özel bir bilgi. Bunu da haber61 izleyicileri ile paylaşmak istiyorum.Yönetim kurulu teknik adam arayışlarına başladı .Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor eski teknik direktörü Vahid Halilhodziç ile görüştüğünü biliyorum. Ancak Halilhodziç çalıştırdığı milli takım ile dünya kupasında yer alacak o konuda şu an Trabzonspor'a sıcak bakmıyor, fajat daha öncedende Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Başkan yardımcılığı yaptığı dönemde Trabzonspor'u çalıştırmıştı ve İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilişkileri gayet iyiydi, başkan ikili ilişkileri ile Halilodziç'i ikna edebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem