Akın akın gelmeye devam ediyorlar

Yenikapı'daki "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingine katılmak isteyen vatandaşlar akın akın alana gelmeye devam ediyor. Marmaray ve metroyu tercih eden vatandaşlar ise istasyonlarda yoğunluğa neden oldu.Yenikapı Miting Alanında düzenlenen "Mil

Akın akın gelmeye devam ediyorlar

Yenikapı'daki "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingine katılmak isteyen vatandaşlar akın akın alana gelmeye devam ediyor. Marmaray ve metroyu tercih eden vatandaşlar ise istasyonlarda yoğunluğa neden oldu.

Yenikapı Miting Alanında düzenlenen "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingine vatandaşlar gelmeye devam ediyor. Yenikapı Miting Alanı'na ulaşmak için metro ve Marmaray'ı tercih eden vatandaşlar istasyonlarda yoğunluğa neden oldu.

Mitinge gelen bir vatandaş, "Esenlerden geldim. İlk durakta metro dolmaya başladı. Burada sesimizi duyurmaya geldik. Ülkemizdeki oyunları bozmak için buradayız. Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmak istemedik" dedi.

"Ne kadar Kürtsem o kadar Türküm" diyen bir vatandaş ise "Burada olma sebebimiz ülkenin bölünmez olduğunu göstermektir. Ne kadar Kürtsem o kadar Türküm. Bu ülkenin bölünmesine Kürt olarak hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem