Akıllı telefon ve tabletlere rakip geliyor

Yıllardır farklı operatörlerin telefonlarıyla Türkiye pazarında adından sıkça söz ettiren ZTE, kendi markasıyla satışa sunduğu akıllı telefonBlade V6 ile kısa zaman önce kullanıcılarla buluştu. Şimdi ise Android'li projektörü ile akıllı telefonlar ve tabl

Akıllı telefon ve tabletlere rakip geliyor

Yıllardır farklı operatörlerin telefonlarıyla Türkiye pazarında adından sıkça söz ettiren ZTE, kendi markasıyla satışa sunduğu akıllı telefonBlade V6 ile kısa zaman önce kullanıcılarla buluştu. Şimdi ise Android'li projektörü ile akıllı telefonlar ve tabletlerle yarışabilecek özellikleri ve iddialı yapısıyla Spro2'yi satışa sunacak.

Projektör, Android4.4Kit Kat işletim sistemi üzerinde çalışıyor. ZTE Spro2, Android tabanıyla çalışmasının yanında, üzerinde taşıdığı 5 "ekrana ve çeşitli bağlantı seçeneklerine sahip. Özelliklerine kıyasla küçük boyutlu olan Spro2'de, Wifi(802.11 b/g/n 2.4GHz & 5GHz), USB3.0, HDMI, LTE-Advanced ile 150 Mbps hızda bağlantı ve çok sayıda Google uygulaması bulunuyor. 6300 mAh boyutta pile sahip olan Spro2, uzun süre kullanılabilirliğinin yanında, 526 gram ağırlığı ile kolayca taşınabiliyor. 5 HD ekran çözünürlülüğüne sahip olan akıllı projektör, geliştirilmiş inovatif lensi sayesinde otomatik düzenleme ve otofokus olma özelliği ile kullanıcılarına benzersiz bir kullanım kolaylığı sağlıyor.

ANDROİD TELEFONLARIN ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYOR

ZTE Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü Murat Sungur Özkan, yıllardır farklı operatörler ile kullanıcılarla direkt olmasa da temas içinde olduklarını belirterek "Kısa zaman önce de Blade V6 ile kullanıcılarla buluşarak gerek akıllı telefon gerekse tablet segmentinde ne kadar inovatif bir firma olduğumuzu kanıtladık" dedi.

ZTE Live Pro'nun devamı ve Türkiye'de satışa sunacakları inovasyon harikası bir ürün olan Spro2 ile bilinirliliği artırmayı planladıklarını belirten Özkan, şöyle konuştu:

"Android işletim sistemi ve sim kart desteği sayesinde network bağlantısı sağlayan Spro2 ile kullanıcılara farklı bir deneyim yaşatmayı planlıyoruz. Spro2'nin donanımları ve mobilitesi sayesinde Android'te yapabileceğimiz her şeyi mobil yapısı desteğiyle anında görüntü aktarımına dönüştürerek günlük hayatta ve özellikle iş dünyasında pratik kullanımı ve zaman konusunda kullanıcılarımıza yardımcı olmayı hedefliyoruz. Spro2'yi diğer projektörlerden ayıran en önemli özelliği ise orta ve üst sınıf Android telefonların özelliklerini taşıyor olmasıdır. 4.5G uyumlu, 2.0 GHz dört çekirdekli işlemcini 2 GB RAM / 16GB ROM kapasitesi destekliyor. Gücünü 6300 mAh bataryasından sağlayan Spro2, USB desteği sayesinde aynı zamanda taşınabilir batarya işlevi de görüyor. ZTE Spro2'yi Türkiye pazarına yılın ilk çeyreğinde sunmayı hedefliyoruz."

Akıllı telefon ve tabletlere rakip geliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler