"'Akil İnsanlar'a gerek yoktu, çünkü..."

Çözüm süreci ile ilgili Akil İnsanlar heyetinde yer alan Gencebay, Karadeniz heyetinden ayrılıp çalışmalarını İstanbul'da sürdürmesi ile ilgili eleştirileri yanıtladı. Sağlık sorunları nedeniyle doktorunun seyahat etmesini yasakladığını kaydeden Gencebay,

"'Akil İnsanlar'a gerek yoktu, çünkü..."
Çözüm süreci ile ilgili Akil İnsanlar heyetinde yer alan Gencebay, Karadeniz heyetinden ayrılıp çalışmalarını İstanbul'da sürdürmesi ile ilgili eleştirileri yanıtladı. Sağlık sorunları nedeniyle doktorunun seyahat etmesini yasakladığını kaydeden Gencebay, "Ülkemi çok seviyorum, barış istiyorum" dedi.
 
Daha önce yaptığı "Akil İnsanlar'a gerek yok" açıklamasının hatırlatılması üzerine ünlü sanatçı, "Halkımız iradesiyle temsil yetkisi vermiş, 550 vekilimiz görev yapmakta. Ben bunu söylemek istedim" diye konuştu.
 
Özellikle bazı sanatçıların kendisi ile ilgili sözlerine üzüldüğünü belirten Gencebay, "Bize söylenen o lafları duyunca tansiyonum 24-25'lere fırladı" dedi.
 
Gencebay, Gezi Parkı olaylarının sorulması üzerine de kendisinin de bir çevreci olduğunu belirterek polisin biber gazı kullanımı, "Polis zaman zaman biber gazının dozunu kaçırdı" sözleriyle eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem