Akçay'ın istifasını ilk Haber61.net duyurdu

haber giriş saatlerini ileri geri almadan, okuyucularını kandırma yolunu asla tercih etmeden Tüm Türkiye'ye bu haberi her zaman olduğu gibi ilk duyuran haber61 okuyucularına haberi ilk duyuran haber portalı olmaya devam ederken, medya kuruluşları tarafınd

Akçay'ın istifasını ilk Haber61.net duyurdu

haber giriş saatlerini ileri geri almadan, okuyucularını kandırma yolunu asla tercih etmeden Tüm Türkiye'ye bu haberi her zaman olduğu gibi ilk duyuran haber61 okuyucularına haberi ilk duyuran haber portalı olmaya devam ederken, medya kuruluşları tarafından da takip edilerek haber istihbaratı sağlamaya devam ediyor.

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay bugün istifa etti ve bu haberi Türkiye ilk kez haber61.net'den öğrendi.

Trabzonspor'da dün alınan 4-2'lik Akhisar yenilgisinin ardından taraftarında istifa çağrılarına Akçay kayıtsız kalmadı. Bugün Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile özel görüşen Mustafa Akçay, resmen istifasını açıkladı. Kulüp binasında yapılan görüşmede sözleşmesi karşılıklı fesh edilen Akçay, her hangi birde tazminat talebi olmadı. Kulüp resmi internet sitesinden de Akçay'ın istifası duyruldu. Bu gelişmeler Haber61.net Genel Koordinaötrü Orhan Çavuşoğlu yazısının bir bölümünde şu sözler ile özetledi:

"Bakın Mustafa hoca istifa etti. Trabzonspor’da Akçay dönemi bana göre sona erdi.

Yarın sabah antreman var.

Benim tanıdığım Mustafa Akçay hoca, taraftarın istifa talebine kayıtsız kalmaz.

Ve istifa eder.

Zaten etti.

Yarın antreman var.

İstifasını bu akşam yazar, yarında yönetime sunar. Soyunma odasında da oyuncularla vedalaşır.

Sizin uykuda olduğunuz bu saatte o tesislerde eşyalarını topluyor olacaktır, merak etmeyin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem