Akçaabat Emniyet Müdürü emekli edildi

Haber61 – Haber Servisi – Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) yüksek değerlendirme kurulu toplantısından bin 776 emniyet müdürü ve 10 Emniyet amiri için emeklilik kararı açıklandı. Bu açıklama resmi gazetenin de yayını ile birlikte yürürlüğe girdi.Resmi gazeted

Akçaabat Emniyet Müdürü emekli edildi

Haber61 – Haber Servisi – Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) yüksek değerlendirme kurulu toplantısından bin 776 emniyet müdürü ve 10 Emniyet amiri için emeklilik kararı açıklandı. Bu açıklama resmi gazetenin de yayını ile birlikte yürürlüğe girdi.

Resmi gazetede; "Kanunun amir hükümleri gereğince, Emniyet Genel Müdürü başkanlığında 13-16 Nisan tarihleri arasında toplanan Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda; bin 142 Birinci Sınıf, 269 İkinci Sınıf, 184 Üçüncü Sınıf, 181 Dördüncü Sınıf Emniyet Müdürü ile 10 Emniyet Amirinin emekliye sevk edilmeleri uygun görülmüştür" ifadelerine yer verildi.

Değerlendirme kurulunun bu kararı ile Trabzon’da görev yapan iki isim emekli edildi. Emekli edilen isimler şöyle;

Akçaabat ilçe Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi, Kadrosu Trabzon’da bulunan eski Yabancılar Şube Müdürü Yahya Aslan. Bu yasa ile birlikte Trabzon’da görev yaban eski emniyet müdürleri de emekli edildi. Son 10 yılda Trabzon il emniyet müdürlüğü yapan isimlerin emekli edilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Emekli olan eski Trabzon Emniyet Müdürleri

Reşat Altay

Ramazan Akyürek

Arif Akkale

Ertan Yavaş

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem