Akalın: "Ebenle evleneceğim"

Düğününün tüm ayrıntılarını Twitter'da paylaşan Akalın'a dün bir kullanıcı, "Seneye kiminle evleneceksin?" diye sordu. Çok sinirlenen ünlü şarkıcı, mesajı atan kişiye, "Ebenle" diye cevap verdi.Bu arada Akalın'a Cahide'de bir kına gecesi düzenlendi. Kına

Akalın: "Ebenle evleneceğim"

Düğününün tüm ayrıntılarını Twitter'da paylaşan Akalın'a dün bir kullanıcı, "Seneye kiminle evleneceksin?" diye sordu. Çok sinirlenen ünlü şarkıcı, mesajı atan kişiye, "Ebenle" diye cevap verdi.

Bu arada Akalın'a Cahide'de bir kına gecesi düzenlendi. Kına gecesinde birbirinden ünlü isimler Akalın'a eşlik etti. Gelin Akalın, kına gecesinde de telefonunu elinden düşürmedi ve bol bol fotoğraf çekti. Gelen bayan konuklara duvak verildi. Bayanlar duvaklarıyla eğlendi.

Twitter'da mutlu olduğunu ifade eden Akalın, "Türkiye'nin en cool kadınları Hande Yener ve Deniz Akkaya'ya bile kına yaktım. Daha ne yapayım? Ceylan ve Alişan doyasıya türkü söyledi. Okan halay başından inmedi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler