AK Parti'ye mermili 'hayırlı olsun'

 AK Parti Erzincan İl Başkanlığına sabah saatlerinde bırakıldığı düşünülen şüpheli paket içersinden çıkan mermi Emniyeti ve yetkilileri alarma geçirdi.Edinilen bilgiye göre olay bugün sabah saatlerinde Ak Parti İl Başkanlığına gelen Nazir Ayçiçek ile çayc

AK Parti'ye mermili 'hayırlı olsun'

 

AK Parti Erzincan İl Başkanlığına sabah saatlerinde bırakıldığı düşünülen şüpheli paket içersinden çıkan mermi Emniyeti ve yetkilileri alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre olay bugün sabah saatlerinde Ak Parti İl Başkanlığına gelen Nazir Ayçiçek ile çaycı olarak görev yapan Feyyaz Eren  basamaklarda şüpheli bir poşeti görmesi üzerine ortaya çıktı. Olayın Emniyet yetkililerine haber verilmesi üzerine Ak Parti İl Başkanlığına çok sayıda Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile bomba imha uzmanı sevk edildi.

Yapılan ön incelemede poşet içersinde bulunan kibrit kutusu içinde 1 adet kuru sıkı tabancaya ait mermi bulunduğu tespit edildi. Güvenlik kameralarını ve olay yerini incelemeye alan Terörle Mücadele Şube ekipleri  olaya tanık olan Nazir Ayçiçek ile partide çaycı olan Feyyaz Eren İfadelerine başvurmak üzere Erzincan TEM şubesine götürdü.

Yaklaşık iki hafta önce yapılan AK Parti Erzincan İl Kongresinde il başkanlığı görevine yeni atanan Cemalettin Başsoy’un hayrılı olsun tebrikleri nedeniyle son günlerde çok sayıda ziyaretçi kabul ettiği öğrenildi. Emniyet Yetkilileri ise bu yoğunluk nedeniyle görevlilerin ziyaretçiler konusunda daha dikkatlıiolmaları için uyardıkları ifade edildi.

Öte yandan yaşanan olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem