"Ak Parti’nin teknesi alabora olacak"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mahalli İdareler Seçimleri’nin 30 Mart 2014 tarihinde yapılacağını hatırlatarak, “Mahalli İdareler Seçimleri muazzam bir fırsat ve dönümdür. Mahalli İdareler Seçimleri AKP’nin metruk teknesinin alabora olacağı ilk demokra

"Ak Parti’nin teknesi alabora olacak"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mahalli İdareler Seçimleri’nin 30 Mart 2014 tarihinde yapılacağını hatırlatarak, “Mahalli İdareler Seçimleri muazzam bir fırsat ve dönümdür. Mahalli İdareler Seçimleri AKP’nin metruk teknesinin alabora olacağı ilk demokratik sahadır” ifadelerini kullandı.
 
Bahçeli, Mahalli İdareler Seçimleri’ne katılacak il, ilçe ve belde yöneticileriyle ilgili teşkilatlara gönderdiği Seçim Genelgesi’nde, Türkiye’nin yakın geleceğini belirleyecek olan Mahalli İdareler Seçimleri’nin tüm yurtta 30 Mart 2014 tarihinde yapılacağını anımsattı.
 
 "Milat olacak"
 
Bu demokratik fırsatın aynı zamanda bir yenilenme, milletçe silkinip doğrulmak için tarihi bir milat olacağına dikkat çeken Bahçeli, “demokrasinin rayına oturması, ülkenin istikrar bulması, biriken ve ağırlaşan sorunların gerçek manada çözüm kulvarına girmesinin” Mahalli İdareler Seçimleri’nin sonuçlarıyla yakından bağlantılı olduğunu dile getirdi. Bahçeli Mahalli İdareler Seçimleri’nin muazzam bir fırsat ve dönüm olduğunu belirterek, “AKP hükümetinin demokratik yollardan tasfiye edileceği günler artık sayılıdır. Bu iş yalnızca sabır ve zaman meselesidir. Hukuku baltalayan, adaletin canına okuyan, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne şerefle hizmet etmiş değerli isimlerin terör örgütü kurmakla itham edilmesini sağlayan bu zihniyet mutlaka bertaraf olacaktır” dedi.
 
Bahçeli, şunları ekledi:
 
“Mahalli İdareler Seçimleri AKP’nin metruk teknesinin alabora olacağı ilk demokratik sahadır. MHP’nin seçimlerde değişik parti ya da partilerle ittifak yapacağıyla ilgili zihinleri bulandırıcı, akılları karıştırıcı maksatlı yalan haberlerin sıklıkla servis edilmesi de korku ve kaygıların eseri olarak okunmalıdır. Daha mutlu, daha kutlu ve daha umutlu nesiller için MHP önce mahalli idarelere, arkasından da iktidara talip ve hazırdır.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem