"AK Parti'nin oyları15 puan düştü"

Türkiye'nin­’nin ay­lar­dır ko­nuş­tu­ğu ‘17 Ara­lık yol­suz­luk ve rüş­vet ope­ras­yo­nu­’, AK ­Parti’­ye bü­yük dar­be vur­du. Hü­kü­met ile ce­ma­at ara­sın­da­ki sa­vaş kızışırken; in­ter­ne­te sız­dı­rı­lan ses ka­yıt­la­rı, si­ya­se­tin ate­şi­ni yü

"AK Parti'nin oyları15 puan düştü"

Türkiye'nin­’nin ay­lar­dır ko­nuş­tu­ğu ‘17 Ara­lık yol­suz­luk ve rüş­vet ope­ras­yo­nu­’, AK ­Parti’­ye bü­yük dar­be vur­du. Hü­kü­met ile ce­ma­at ara­sın­da­ki sa­vaş kızışırken; in­ter­ne­te sız­dı­rı­lan ses ka­yıt­la­rı, si­ya­se­tin ate­şi­ni yük­selt­ti. Li­der­ler, se­çim mi­ting­le­rin­de ka­set­ler üze­rin­den bir­bir­le­ri­ne yük­le­nir­ken, Baş­ba­kan Er­doğa­n’­ın oğ­lu Bi­la­l’­le yap­tı­ğı öne sü­rü­len ve ge­çen pa­zar­te­si çı­kan ses kay­dı, AK ­Parti’­nin oy­la­rın­da sert bir dü­şü­şe ne­den ol­du.

ARTIK SÖYLEYEBİLİRİM 15 PUAN DÜŞTÜ

Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı yaptığı açıklamada, "Daha önceki seçimlerde bunu söyleyemiyorduk. Ancak şimdi söyleyebilirim ki AK Parti'nin oyları 15 puan düştü. Ayrıca şimdi AK Parti 'yi yüzde 47'lerde gösteren anket şirketlerine şimdiden Allah kolaylık versin. Seçim sonuçları açıklandığında nasıl bir açıklama yapacaklar merak ediyorum." dedi.

CHP FARKI KAPATIYOR

Bayrakçı; “AK Parti oy­la­rın­da 10-15 pua­na va­ran dü­şüş var. AKP, di­ğer par­ti­ler­le ba­şa baş ol­du­ğu pek çok be­le­di­ye­yi kay­be­de­bi­lir. Sa­hil­ler CHP’­de an­cak MHP, İç Ana­do­lu ve Ka­ra­de­ni­z’­de pat­la­ma ya­pa­cak. An­tal­ya­’da CHP far­kı 10 pua­na ka­dar çı­kar­dı. De­tay­lı ça­lış­ma­mı­zı çok ya­kın­da ka­mu­oyuy­la pay­la­şa­ca­ğız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem