AK Partililere bıçaklı saldırı

Alınan bilgiye göre, Adilcevaz'daki mitinge katılmak üzere yola çıkan Ak Parti konvoyu, Ahlat'tan geçerken zafer işareti yaparak yolu kapatan HDP'li bir grubun taşlı saldırısına uğradı.Konvoydaki araçların durması üzerine yaşanan gerginlikte, AK Parti Bit

AK Partililere bıçaklı saldırı

Alınan bilgiye göre, Adilcevaz'daki mitinge katılmak üzere yola çıkan Ak Parti konvoyu, Ahlat'tan geçerken zafer işareti yaparak yolu kapatan HDP'li bir grubun taşlı saldırısına uğradı.

Konvoydaki araçların durması üzerine yaşanan gerginlikte, AK Parti Bitlis 3. sıra milletvekili adayı Fatih Kadirioğlu'nun kardeşi Zülküf Kadirioğlu ayağından, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şahin ise kolundan bıçakla hafif yaralandı.

Yaralılar, Ahlat Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Güvenlik güçlerinin müdahale ettiği olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Gerginliğin sona ermesinin ardından da konvoy Adilcevaz'a hareket etti. AK Parti milletvekili adayı Kadirioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün Güroymak'ta düzenlenen mitingde de küçük çaplı olaylar yaşandığını belirterek, "Güroymak mitingini kazasız belasız bitirdik, Adilcevaz mitingine giderken Ahlat girişinde araç fazlalığından dolayı trafik kilitlendi. Bu esnada kardeşim, yeğenim ve eniştemin bulunduğu seçim çalışmalarında kullandığım aracıma bir grup vurmaya başladı. Araçtakiler de inerek gruba karşılık verince arbede yaşandı. Bunun sonucunda da biraderim ve parti yöneticimiz aldıkları bıçak darbesi sonucu yaralandı. Hastanede gerekli müdahaleler yapıldı ve darp raporu alındı" ifadesini kullandı.
Seçim döneminin sükunet içinde geçmesini arzuladıklarını vurgulayan Kadirioğlu, "Siyasette fikirler çatışmalı, bedenler değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler