Ak Partili eski vekillerden tahliye tepkisi

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında aralarında Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan ile birlikte 8 kişi tahliye edildi.Tahliyelere AK Parti'den istifa eden üç vekil, Twitter hesaplarından tepki gösterdi.AK Parti'den istifa eden eski Kül

Ak Partili eski vekillerden tahliye tepkisi

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında aralarında Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan ile birlikte 8 kişi tahliye edildi.

Tahliyelere AK Parti'den istifa eden üç vekil, Twitter hesaplarından tepki gösterdi.

AK Parti'den istifa eden eski Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, Kütahya Milletvekili İdris Bal ile İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün Twitter hesaplarından paylaştıkları şu şekilde:

Ertuğrul Günay: "Evinde 4.5 trilyon bulunan bankacı çıktı; ötekileri çıkaracak yasalar yolda. Muhalefet, hala garantili yerlerin adaylık kavgasıyla meşgul."

Hakan Şükür: "Kutuların peşine takılıp gidenler, önce kendi kapılarının önünü temizlesin."

İdris Bal: "Yargıya, polise, müdahale edildiğinden dolayı, Halk Bankası Genel Müdürünün tahliyesine şüphe ve kaygı ile bakmamamız mümkün değil. Keyfi tahliyeler, yargının yönlendirilmesi toplumun devlete ve yargıya güvenini sarsar. Bu ise birçok olumsuz sonuca yol açabilir. Polisin, yargının yapısı ile bu derece oynamak devlete ve onun kurumsal yapısının devamlılığına zarar verebilir, bu millete bedel ödetebilir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem