Ak Parti'den yolsuzluk operasyonu açıklaması

İstanbul bu sabah büyük bir operasyonla güne başladı. Sabahın ilk saatlerinde Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun gözaltına alındığı haberi gelirken, hemen arkasından kabinedeki üç bakanın oğlunun da gözaltına alındığı ortaya çıktı. Rüşv

Ak Parti'den yolsuzluk operasyonu açıklaması

İstanbul bu sabah büyük bir operasyonla güne başladı. Sabahın ilk saatlerinde Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun gözaltına alındığı haberi gelirken, hemen arkasından kabinedeki üç bakanın oğlunun da gözaltına alındığı ortaya çıktı. Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında toplam 49 kişi gözaltına alınırken, 7 kişi hakkında da arama kararı çıkarıldı.

"HERKES HUKUK ÖNÜNDE EŞİTTİR"

Yolsuzluk operasyonuyla ilgili olarak Ak Parti cephesinden ilk açıklama Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'ten geldi. Çelik "İktidarımız, iş başına geldiği günden beri, yolsuzluk ve usulsüzlükler konusunda azami hassasiyet göstermiş, bundan sonra da aynı hassasiyeti göstereceğinden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Hukuk devletinde, herkes hukuk önünde eşittir. Ak Parti olarak gerçeğin ortaya çıkarılması hususunda yapılması gerekenlerin eksiksiz yapılmasını istiyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem