AK Parti'den sevgi yürüyüşü!

AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ve beraberinde milletvekili adayları, teşkilat mensupları Trabzon Meydanı'ndan Maraş Caddesi'ne sevgi yürüyüşünde bulundular.   Soylu ve beraberinde milletvekili adayları Muhammet Balta, Ayşe Sula

AK Parti'den sevgi yürüyüşü!
AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ve beraberinde milletvekili adayları, teşkilat mensupları Trabzon Meydanı'ndan Maraş Caddesi'ne sevgi yürüyüşünde bulundular.
 
Soylu ve beraberinde milletvekili adayları Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Ergin Aydın, Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe başkanı Temel Altunbaş, il başkanı Haydar Revi ve teşkilat mensupları Trabzon Meydanı'nda toplandılar. Daha sonra ise hep birlikte Maraş ve Kunduracılar Caddelerinde sevgi yürüyüşünde bulunan adaylar esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 1 Kasım seçimleri için kendilerinden destek istediler.
 
20151030aw564345_01.jpg
 
20151030aw564345_02.jpg
 
20151030aw564345_03.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem