Ak Parti'den Gürsel Tekin adaylığına ilk tepki

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, CHP’de Mustafa Sarıgül’den sonra Gürsel Tekin İstanbul adaylığını açıkladığını belirterek, “Mesele Ankara, rekabet ise AK Parti adayına değil Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı” iddiasında bulundu.CHP Genel Başkan Ya

Ak Parti'den Gürsel Tekin adaylığına ilk tepki

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, CHP’de Mustafa Sarıgül’den sonra Gürsel Tekin İstanbul adaylığını açıkladığını belirterek, “Mesele Ankara, rekabet ise AK Parti adayına değil Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı” iddiasında bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 2 bine yakın kadın ve gencin CHP’ye katılım töreninde konuştu. Gürsel Tekin konuşmasında İstanbul Belediye Başkanlığı için Kurban Bayramı’ndan sonra adaylığını açıklayacağına dair sinyaller verirken “Kurban Bayramı’ndan hemen sonra İstanbul’un yeniden kurtuluşu için düğmeye basacağız” dedi.

Tekin’in adaylığına ilişkin açıklamalarına AK Parti cephesinden de değerlendirme gecikmedi. AK Partili Şamil Tayyar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “CHP’de Mustafa Sarıgül’den sonra Gürsel Tekin İstanbul adaylığını açıkladı. Mesele Ankara, rekabet ise AK Parti adayına değil Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı. İstanbul’da şanslarının olmadığını bilen Sarıgül ve Tekin 2009’da Kemal Kılıçdaroğlu’nun aldığı oyu geçerse Aylin Kotil gibi Ankara’ya doğru yürümeye başlar.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler