AK Parti’den Facebook operasyonu

Sosyal medyadaki kargaşaya son verip suiistimalleri önlemek ve takipçileri birleştirmek amacıyla Ak Parti ya da Başbakan Tayyip Erdoğan adına partililerce açılan sayfalar kapatıldı, parti adına Facebook’ta 3 kurumsal adres oluşturuldu. Bundan böyle AK Par

AK Parti’den Facebook operasyonu
Sosyal medyadaki kargaşaya son verip suiistimalleri önlemek ve takipçileri birleştirmek amacıyla Ak Parti ya da Başbakan Tayyip Erdoğan adına partililerce açılan sayfalar kapatıldı, parti adına Facebook’ta 3 kurumsal adres oluşturuldu. Bundan böyle AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan ibarelerini içeren adlandırmalar da sadece partinin denetimindeki resmi sayfalar için kullanılabilecek.
 
Facebook operasyonu partinin resmi internet sitesinden duyurulurken, “AK Parti olarak, kurumsal kimliğimizi koruma amacıyla, partili kardeşlerimizin talepleri doğrultusunda, Facebook mecrasında önemli bir adım atmış bulunuyoruz” denildi ve şu bilgilere yer verildi: “Attığımız bu adımla, Facebook mecrasında AK Parti veya Recep Tayyip Erdoğan adına birbirinden farklı birçok sayfa olmasının yol açtığı kargaşaya son verebilmeyi; takipçilerimizi birleştirebilmeyi hedefliyoruz. Facebook mecrasında partimize destek amacıyla gönüllü kardeşlerimiz tarafından açılmış çeşitli sayfaların, bugüne dek önemli bir işlev gördüğünü elbette inkar edemeyiz; gerçekleştirmiş oldukları halisane çalışmalardan dolayı onlara minnettarız. Takdir edersiniz ki, kurumsal kimliğimizin korunması sayesinde, partimizin saflarında yer almayan kullanıcılar tarafından bu mecranın suiistimali de önlenmiş olacaktır. Bu yeni adım, AK Parti veya Recep Tayyip Erdoğan ibarelerini içeren adlandırmaların sadece partimizin denetimindeki resmi sayfalar için kullanılabileceği anlamına geliyor. Nitekim, geçmişte gönüllü kardeşlerimiz tarafından açılmış olan, adreslerinde AK Parti veya Recep Tayyip Erdoğan ibarelerini içeren Facebook sayfalarının kapanması tümüyle sözünü ettiğimiz teknik nedenlerden kaynaklanmıştır.”
 
Partinin Facebook’taki kurumsal sayfaları da şöyle duyuruldu:
https://www.facebook.com/LiderRecepTayyipErdogan
https://www.facebook.com/RecepTayyipErdogan
https://www.facebook.com/akparti”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem