AK Parti'den Çiçek'e Engin Alan cevabı

BUNLARDAN ANCAK TENCERE KAPAK OLURSayın Bahçeli'nin bir çatı aday teklifi var. CHP'ye bir teklifi var. Bahçeli'nin büyük matematik dehasından bahsediyorum. Bahçeli 40. yılındaki hesap ortadadır. Diyorduk ki, bizim neden pisagorumuz yok. Kendisinin üçgen ç

AK Parti'den Çiçek'e Engin Alan cevabı
BUNLARDAN ANCAK TENCERE KAPAK OLUR
Sayın Bahçeli'nin bir çatı aday teklifi var. CHP'ye bir teklifi var. Bahçeli'nin büyük matematik dehasından bahsediyorum. Bahçeli 40. yılındaki hesap ortadadır.
 
Diyorduk ki, bizim neden pisagorumuz yok. Kendisinin üçgen çizdiğini de öğrendik. Bunlardan çatı matı olmaz. Bunlardan ancak tencere kapak olur.
 
Sayın Başbakan CHP MHP ruh ikizidir dediği zaman kızdılar. MHP ve CHP'nin üst düzey ortaklığı hayırlı olsun.
 
HEMEN EMİRLERİNİZİ YERİNE GETİRİYORUZ
 
Bahçeli'ni söylediği bir şey daha var. Cumhurbaşkanı olduğu zaman hemen istifa etsin. Peki sayın Bahçeli hemen emirlerinizi yerine getiriyoruz.
 
GÜL VE ERDOĞAN BİRBİRİNİN MÜTEMMİN CÜZÜDÜR
 
Sayın Başbakan yerel seçimlere giderken istifa ediyor mu? Böyle maskaralık olur mu?
 
Sayın Bahçeli, sayın Gül'e güzel sözler söyledi. Muhalefet sayın Cumhurbaşkanımızı sevmiyorlar. İstiyorlar ki, araları açılsın. Onlar birbirlerinin rakibi falan değil. Mütemmim cüzüdür.
 
MİLLETLE İTTİFAK YAPACAĞIZ
 
Diyorlar ki, AK Parti BDP'yle ittifak yapacak. Hiçbir zaman aklımızdan geçmedi. Biz milletle ittifak yapacağız. CHP'ye, MHP'ye, BDP'ye oy veren vatandaşlarımız Recep Tayyip Erdoğan'a oylarını vereceklerdir.
 
MHP'nin muhfazakar tabanı zaten MHP'den rahatsız, sadece katlanıyorlar. Biz seçimlerde miletle ittifak yapacağız.
 
MAYIS AYINDA ADAYIMIZ KESİNLEŞİR
 
Belki Mayıs ayında adayımız kesinleşir. 3 Temmuz'a yakın bir tarihte açıklanabilir.
 
ENGİN ALAN CEVABI
 
AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, TBMM Başkanı Cemil çiçek'in Engin Alan teklifini kabul etmedi.Çelik, "Birisi ile ilgili kesinleşen bir suç varsa bu konudaki tavrımız nettir." Bu Engin Alan için de aynıdır. başkası için de aynıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler