AK Parti’den aday olan amcasına destek verecek

Türkiye'nin bir numaralı televizyoncusu olarak gösterilen Acun Ilıcalı, Erzurum'a gelecek ve AK Parti'den milletvekili adayı olan amcası Prof. Mustafa Ilıcalı'ya destek olacak.Kazım Karabekir Spor Salonu'ndaki "Yetenek Sizsiniz Türkiye" programı iki bölüm

AK Parti’den aday olan amcasına destek verecek

Türkiye'nin bir numaralı televizyoncusu olarak gösterilen Acun Ilıcalı, Erzurum'a gelecek ve AK Parti'den milletvekili adayı olan amcası Prof. Mustafa Ilıcalı'ya destek olacak.

Kazım Karabekir Spor Salonu'ndaki "Yetenek Sizsiniz Türkiye" programı iki bölüm halinde yapılacak. İlk bölümü 15.00'da başlayacak program için Çat, Hınıs, İspir, Karayazı, Köprüköy, Oltu, Pazaryolu, Şenkaya, Tekman, Tortum, Uzundere ve Olur ilçelerinden ücretsiz servis kaldırılacak. Programın ikinci bölümü ise Saat 19.30'da başlayacak ve Yakutiye, Aziziye, Pasinler, Palandöken, Horasan, Aşkale ve Narman ilçelerinden ulaşım yine ücretsiz sağlanacak.

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla yapılacak "Yetenek Sizsiniz Türkiye" için hazırlıklar sürerken, jüri üyelerinin de tam kadro Erzurum'da olacağı ifade edildi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın AK Parti'den 2. sıra adayı olan amcası Mustafa Ilıcalı'ya destek için bir süre Erzurum'da kalacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler