AK Parti'de bir istifa daha

AK Parti İzmir Milletvekilleri Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ile Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, partiden ihraç edilmeleri talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na gönderilmesinin ardından, Erdal Kalkan Twitter'dan yaptığı açıklamada partisinden istifa ett

AK Parti'de bir istifa daha
AK Parti İzmir Milletvekilleri Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ile Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, partiden ihraç edilmeleri talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na gönderilmesinin ardından, Erdal Kalkan Twitter'dan yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu.
 
Kalkan istifasını şu sözlerle dile getirdi:
"Ailemizi çocuklarımızı,canımızı,işimizi ve Ülkemizin güvenliğini koruyan bu uğurda şehit olan güvenlik güçlerimize esenlik ve sabır dilerim. Ben bu partiye askeri müdahale döneminde girdim.Sn.Erdoğan'dan önce tavır koydum.Siyasi partiler demokratik rejimin vazgeçilmez unsurlarıdır. Siyasi partiler kimsenin babasının çiftliği değildir.Hele Sn Tayyip Erdoğan'ın değil,onlar milyonlarca insanın yarattığı sosyal varlıklardır. Hükümet ve iktidar ve parti disiplini yolsuzlukları,hırsızlıkları,soygunu engellemek için vardır. Bu iş burada bitmez.Yüce Halkımız herşeyi görüyor.Hakem Halkımız olsun.Kurtuluş savaşı yapan bu Halk bunu da çözer. Kalkınma Partisinden istifa ediyorum.Biliniz ki Dünya dönüyor Halkımızda aptal değil,yolunuz kapalıdır."
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler