AK Parti terör örgütünün hedefinde

Bölücü Terör Örgütü PKK gözünü yerel seçimlere, halkın iradesine dikti. Örgüt, AK Partili aday adaylarını ve teşkilat yöneticilerini tehdit ediyor.Bölücü Terör örgütünün hedefinde yerel seçimler var. Örgütün amacı millet iradesini abluka altına almak. En

AK Parti terör örgütünün hedefinde

Bölücü Terör Örgütü PKK gözünü yerel seçimlere, halkın iradesine dikti. Örgüt, AK Partili aday adaylarını ve teşkilat yöneticilerini tehdit ediyor.

Bölücü Terör örgütünün hedefinde yerel seçimler var. Örgütün amacı millet iradesini abluka altına almak. En temel hak seçme hakkına kasteden örgüt, Güneydoğu ve Doğu'daki AK Parti aday adaylarını ve teşkilat yöneticilerini tehdit ediyor. Bu tehditler seçimler yaklaştıkça giderek artıyor.Halkın iradesini kontrol altına almaya çalışan örgütün hedefindeki isimlerden biri de AK Parti Hakkari Merkez İlçe Başkanı Abdi Tatlı. Örgüt Tatlı'ya tehditle dolu bir mektup gönderdi. Örgütün silahlı kanadı HPG imzalı mektupta Tatlı'ya tehditler art arda savruluyor. Mektup, HPG yöneticisi olduğunu iddia eden Kemal Ark isimli şahsın imzasını taşıyor.

"BU SEÇİM TARİHİ ÖNEME SAHİP"

Mektubun girişinde seçimin tarihi bir öneme sahip olduğu belirtiliyor ve "Bildiğiniz gibi yeni bir seçim arifesindeyiz ve biz hareket olarak bu seçimlerin özgürlük davamızda tarihi bir öneme sahip olduğuna inanıyoruz. Siz de her ne kadar düşmanımız olan bir partinin üyesi olsanız da Kürt halkının evladısınız" deniliyor. Mektupta, "Sizde nasıl bir vicdan var ki tüm gerçeği görmenize rağmen düşmana hizmet edebiliyorsunuz" sözleriyle AK Parti düşman olarak gösteriliyor. Bu sözleri ise tehditler takip ediyor.

"BEDELİNİ ÖDERSİN"

Mektupta, seçimlerde oy kaybına tahammül olmadığı vurgulanıyor. Hakkari'de kaybedilecek oylardan dolayı mektubun muhatabı Abdi Tatlı'nın sorumlu olacağının altı çiziliyor. Bu sözlerin sonrası tehdit yüklü.

Örgüt öylesine pervasız ki, Tatlı'nın nezdinde halkın iradesi hedef alınıyor. Tehditler, "Bunun bedelini halkımıza, hareketimize ve tarihine karşı en ağır şekilde ödersiniz. Halkımızın özgürlüğüne ramak kalmışken bunun önündeki engelini geçmişte bertaraf ettiğimiz gibi şimdi ve gelecekte de mutlaka bertaraf edeceğiz" sözleriyle dile getiriliyor.

"ÇEVRENİZİ UYARIN"

Hiç düşünmeden milletin iradesine ve seçme hakkına müdahale etmeyi göze alan Bölücü Terör Örgütü, Tatlı'nın diğer AK Partilileri uyarmasını istiyor. Örgüt, sınır tanımayarak uyarılması istenen isimlere de mektubun okunması talimatını veriyor.

Mektupta tehditlerin ardı arkası kesilmiyor. Mektubun sonunda " ya gelin halkımızın yanında yer alın ya da evinizde oturun" diyen bölücü terör örgütü "bu size son uyarımızdır" tehdidiyle mektuba noktayı koyuyor.

BAŞKAN POLİSE İHBAR ETTİ

AK Parti Hakkari Merkez İlçe Başkanı Abdi Tatlı 1 Kasım sabahı evinin önünde HPG mühürlü bir not ile karşılaştı. Notu açtığında tehdit mektubuyla karşılaşan Tatlı, hemen Hakkari Emniyet Müdürlüğü'nün yolunu tuttu. Emniyet Müdürlüğü ihbar üzerine mektubu kayda alarak soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler