Ak Parti mitingi için Yenikapı’ya akın ettiler

AK Parti'nin Yenikapı'da düzenleyeceği Büyük İstanbul Mitingi'ne katılmak isteyen vatandaşlar Marmaray ve metroya akın etti.AK Parti'nin Yenikapı'da düzenleyeceği Büyük İstanbul Mitingi'ne katılmak isteyen vatandaşlar, miting alanına gelmeye başladı. Miti

Ak Parti mitingi için Yenikapı’ya akın ettiler

AK Parti'nin Yenikapı'da düzenleyeceği Büyük İstanbul Mitingi'ne katılmak isteyen vatandaşlar Marmaray ve metroya akın etti.

AK Parti'nin Yenikapı'da düzenleyeceği Büyük İstanbul Mitingi'ne katılmak isteyen vatandaşlar, miting alanına gelmeye başladı. Mitin alanında güvenlik üst düzeye çıkartılırken, Yenikapı'ya Marmaray ve metroyla gelmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. AK Parti 1. Bölge milletvekili adayları ise miting alanına deniz yolunu kullanarak ulaştı.

Mitinge katılmak için Marmaray'la Yenikapı'ya gelen bir vatandaş, "Marmaray yoğundu. Yoğunluk devam ediyor" dedi.

Metroyu kullanarak miting alanına gelen bir vatandaş, "Bahçelievler'den geliyorum. Metroyla geldim, yoğundu. Mitinge büyük bir talep var. Çocuklarımızı bıraktık evde, mitinge geldik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem