AK Parti ilçe başkanı istifa etti

Tekirdağ Malkara'da AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, işleri dolayısıyla AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Yıldırım, "Hiç kimseye kırgınlığım yok. Partimin ve davamın sonuna kadar arkasındayım" dedi. Yıllardır AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yü

AK Parti ilçe başkanı istifa etti

Tekirdağ Malkara'da AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, işleri dolayısıyla AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Yıldırım, "Hiç kimseye kırgınlığım yok. Partimin ve davamın sonuna kadar arkasındayım" dedi.

Yıllardır AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Bulut Yıldırım, partinin Tekirdağ İl Başkanlığına gidip istifa dilekçesini verdiği belirtildi.

İstifasına dair açıklamada bulunan Yıldırım, "Şahsım adına AK Parti il başkanlığına gidip istifa dilekçemi verdim. Kendi işimlerim dolayısıyla bu kararı aldım. Hiç kimseye kırgınlığım yok. Partimin ve davamın sonuna kadar arkasındayım. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem