Ak Parti'den 14 Ağustos mesajı!

FETÖ bugünü işaret ediyordu...

Ak Parti'den 14 Ağustos mesajı!
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek  gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, cemaate yakın isimlerin 14 Ağustos mesajlarına ilişkin de konuşarak "Olumsuz bir durum yok." dedi.

"ŞU ANDA BİR TEHDİT YOK"

Mehmet Şimşek'in yaptığı açıklamalardan satırbaşları şöyle:

"14 Ağustos denilince aklıma Ak Parti'nin kuruluşunun 15. yıldönümü geliyor. 14 Ağustos'a yönelik yapılan tehditlere yönelik olumsuz bir durum yok. Ben milletime güveniyorum. Riskin minimize edilmesi için yapılması gereken her şey yapıldı. Şu anda bir tehdit yok ama hümüketimiz tüm önlemleri aldı.

"100 BİNLERCE VATANDAŞIMIZI DİNLEDİLER"

100 binlerce vatandaşımız bu terör örgütü tarafından yıllarca dinlendi. Devletin gizli bilgilerini içeren konuşmaları biz telefonda ya da elektronik ortamda yazışmalarla yapmıyoruz.

"YURT DIŞINDA İTİBARIMIZ ZEDELENDİ"

Darbe girişiminin ekonomiye yarattığı maliyeti şu aşamada ölçmek zor. Kısa vadede borsada düşüş yaşandı. Güveni inşa ettik ve toparlanma yaşandı. Darbe girişimi nedeniyle Türkiye'nin yurt dışında itibarı zedelendi. Darbe girişiminin en büyük zararı Türkiye'nin itibarına verdi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem