Ajda Pekkan sahnede düştü

 Girne’de bulunan The Savoy Ottaman Palace Otel’de sahneye çıkan Ajda Pekkan sahneden küçük bir kaza yaşadı. Programı sırasında ayağı kayıp düşen Ajda Pekkan’ın yardımına Orkestra Şefi Taşkın Sabah yetişti. SEYİRCİLERLERE BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞTI Dizi kanay

Ajda Pekkan sahnede düştü

 

Girne’de bulunan The Savoy Ottaman Palace Otel’de sahneye çıkan Ajda Pekkan sahneden küçük bir kaza yaşadı. Programı sırasında ayağı kayıp düşen Ajda Pekkan’ın yardımına Orkestra Şefi Taşkın Sabah yetişti.
 
SEYİRCİLERLERE BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞTI
 
Dizi kanayan Pekkan yaşadığı durumu seyircilere belli etmeden şarkılarını söyleyip dans etmeye devam etti. Sanatçı sahneden indiğinde kostümündeki kan izleri dikkat çekti.
 
Pekkan yaşadığı kaza hakkında ‘Benim keyfim yerinde olunca her şey ters gidiyor. Sahnede de küçük bir kaza atlattım. Ama önemli değil’ dedi.
 
ORHAN BABA'YA İNCE GÖNDERME
 
Ajda Pekkan, Orhan Gencebay’ın 60’ıncı Onur gecesinde sahneye çıkmamasını eleştirenlere ‘Ben üzerime düşeni yaptım. Gelemeyeceğimi söylemek için aradım. Herkesin kariyerinde durması gereken bir nokta var. Albümde yer aldım diye bütün konserlerinde olacağım anlamına gelmez’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem