Ailesi zorla fuhuş yaptırdı!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri 13 yaşındaki bir kız çocuğunun fuhuş batağına sürüklenmesi için evlendirildiği ihbarını aldı. Bunun üzerine olayla ilgili araştırmalarına başlayan polis, baba B.Ç. ve anne İ.Ç.

Ailesi zorla fuhuş yaptırdı!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri 13 yaşındaki bir kız çocuğunun fuhuş batağına sürüklenmesi için evlendirildiği ihbarını aldı. Bunun üzerine olayla ilgili araştırmalarına başlayan polis, baba B.Ç. ve anne İ.Ç.'nin küçük yaştaki kız çocuklarını Y.H. ile evlendirdiği bilgisine ulaştı. İddiaya göre evlendirilen küçük kız çocuğuna para karşılığında zorla fuhuş yaptırıldı. Operasyon için harekete geçen polis 3 ayrı adrese baskın yaptı.

 

Yapılan operasyonda kız çocuğunun anne ve babası, resmi nikahlı olmayan eşi ve küçük kızla cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen E.K., G.E. ve ev sahibi D.K.'yi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken psikolojisi bozulduğu ileri sürülen kaçak kız çocuğu da çocuk polisine teslim edildi. Küçük kız çocuğunun ifadesinin Sosyal Hizmetler uzmanları ve psikolog eşliğinde alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem