Ahmet Davutoğlu, Yarbay Mehmet Alkan'ı anlıyorum

Haber61 – Haber Servisi- Şırnak'ta PKK saldırısı sonucu hayatını kaybeden Yüzbaşı Ali Alkan için Osmaniye'de düzenlenen cenaze töreninde isyan eden Yarbay Mehmet Alkan için Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk kez konuştu. Davutoğlu, “ Zor günler geçiriyoruz. Tür

Ahmet Davutoğlu, Yarbay Mehmet Alkan'ı anlıyorum

Haber61 – Haber Servisi- Şırnak'ta PKK saldırısı sonucu hayatını kaybeden Yüzbaşı Ali Alkan için Osmaniye'de düzenlenen cenaze töreninde isyan eden Yarbay Mehmet Alkan için Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk kez konuştu.

Davutoğlu, “ Zor günler geçiriyoruz. Türkiye tüm zor durumlarda bir araya geliyor. Depremlerde Sellerde ve terör olaylarında olduğu gibi, ateş de düştüğü yer yakıyor. Ben onlarca şehit ailelerini arıyorum. Bu ailelerden öyle cevaplar alıyorum ki, inanın ki duygulanıyorum. Şahit annesi bana “vatan sağ olsun.” Diyor bu kelime karşısında duygulanıyorum. Yarbayımızın silah arkadaşları bayrağımız için mücadele ediyor. Bu sözleri de kardeş açısından söylediğine inanıyorum.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler