Ahlak bürosu böylesini görmedi

Adana’da Ahlak Bürosu ekipleri, Reşatbey Mahallesi’nde bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine baskın yaptı. Eve giren polisler, para karşılığı erkeklerle birlikte olan Emine Ç.’yi (22) çıplak halde buldu. Polisler, aynı odada müşteri olarak bulundukların

Ahlak bürosu böylesini görmedi

Adana’da Ahlak Bürosu ekipleri, Reşatbey Mahallesi’nde bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine baskın yaptı. Eve giren polisler, para karşılığı erkeklerle birlikte olan Emine Ç.’yi (22) çıplak halde buldu. Polisler, aynı odada müşteri olarak bulunduklarını sandıkları Ferhat D. (27) ile Mustafa Ç.’nin (23), eşlerini para karşılığı fuhuşa sürüklediklerini öğrenince şoke oldu.

Ferhat D.’nin eşi Zübeyde D.’yi (47), Mustafa Ç.’nin de eşi Emine Ç.’yi 80 lira karşılığında erkeklere pazarladıkları belirlendi. Eşleri başka odada fuhuş yaparken kendilerinin de diğer odada bekledikleri saptandı. Eşlerini erkeklere pazarlayan şahısların fuhuş yeri olarak kullandıkları evin sahibi Zübeyde D.’ye de her bir ilişki için 30 lira yer parası verdikleri saptandı. Zanlılar adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem