Ağrı'da 8 mayın ele geçirildi

Genelkurmay Başkanlığı, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde boş bir evde yapılan arama sırasında halı altına tuzaklanan 8 anti personel mayını bulunduğunu açıkladı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ağrı'nın

Ağrı'da 8 mayın ele geçirildi

Genelkurmay Başkanlığı, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde boş bir evde yapılan arama sırasında halı altına tuzaklanan 8 anti personel mayını bulunduğunu açıkladı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından icra edilen müşterek aramada boş bir evde halı altında tuzaklanmış halde 8 adet "DM-11" tipi anti personel mayını bulunduğu ve mayınların imha edildiği belirtildi. Açıklamada, ev sahibinin ağabeyinin evinde yapılan aramada ise çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildiği, söz konusu 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler