Ağlamayan bebeğe "altın emzik"

Bursa’da bir kuyumcuda satışa sunulan ve sapı 14 ayar altından olan emzik 350 liradan alıcısını bekliyor. Altından ayakkabı, kalem, telefon ve hap gibi ürünlerden sonra piyasaya çıkan altın emzik görenleri şaşkına çeviriyor.Altın bilezik, kolye, küpe, saa

Ağlamayan bebeğe "altın emzik"

Bursa’da bir kuyumcuda satışa sunulan ve sapı 14 ayar altından olan emzik 350 liradan alıcısını bekliyor. Altından ayakkabı, kalem, telefon ve hap gibi ürünlerden sonra piyasaya çıkan altın emzik görenleri şaşkına çeviriyor.

Altın bilezik, kolye, küpe, saat, inci gibi ürünler dışında bu tür ürünlerin daha ilgi çekici ve şaşırtıcı olduğunu dile getiren mağaza sorumlusu Zeki Hayırlı, "Altın emzikler bir yıl önce İstanbul’da bir arkadaşımızın fikri üzerine hayata geçti. Daha önce ağlayana emzik verilirdi, artık ağlamayan bebeğe altın emzik veriyoruz. Altın emziğe talep her geçen gün artıyor. Vatandaşlar altın emziğe 350 liraya sahip olabiliyor. Altın emzik kullanmak için değil hediye için alınıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler