Ağar'a inanılmaz güvenlik önlemi

5 yıllık cezası kesinleşen Mehmet Ağar, 25 Nisan'da hapse konuldu. Ancak eski Adalet Bakanı'nın güvenliği için hiçbir masraftan kaçınılmadı.Önce cezaevindeki 50 mahkum nakledildi. Yeni müdür ve gardiyanlar atandı. Cezaevi depeden tırnağa yenilenirken tel

Ağar'a inanılmaz güvenlik önlemi

5 yıllık cezası kesinleşen Mehmet Ağar, 25 Nisan'da hapse konuldu. Ancak eski Adalet Bakanı'nın güvenliği için hiçbir masraftan kaçınılmadı.

Önce cezaevindeki 50 mahkum nakledildi. Yeni müdür ve gardiyanlar atandı. Cezaevi depeden tırnağa yenilenirken tel örgüler bile değiştirildi. Bununla da yetinilmedi. Ağar'ın koğuşunda özellikle geceleri yalnız kalması için kendi ekibinden bir korumanın sabaha dek eşlik etmesine karar verildi.

AKŞAM İÇERİ GİRİYOR SABAH ÇIKIYOR

Koruma amiri olan emniyet müdürü Yasugay Aksakal bu amaçla Yenipazar'a gitti. Akşamları hapse girip kadıpa nöbet tutmaya başladı.

Yasugay Aksakal'ın nöbeti akşam saat 17.00'de başlıyor. Yakın dövüş uzmanı Aksakal, tutuklu vea hükümlü olmamasına rağmen 12 ayını Ağar ile hapiste geçirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler