"Ağaoğlu'nu işletmişler!"

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Trabzonlu Ali Ağaoğlu, 17 Aralık sürecinde, inşaat sektörünün ve kendisinin günah keçisi seçildiğini ve bu nedenle gözaltına alındığını belirterek, imar artışı karşılığı TÜRGEV’e arsa bağışladığına ilişkin iddiaları yanıtla

"Ağaoğlu'nu işletmişler!"

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Trabzonlu Ali Ağaoğlu, 17 Aralık sürecinde, inşaat sektörünün ve kendisinin günah keçisi seçildiğini ve bu nedenle gözaltına alındığını belirterek, imar artışı karşılığı TÜRGEV’e arsa bağışladığına ilişkin iddiaları yanıtlamıştı.

KILIÇDAROĞLU ÖZÜR DİLEDİ DEMİŞTİ

Ağaoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da iddiaları seslendirdiğini hatırlatarak "Arayıp özür diledi." demişti.

CHP'DEN AÇIKLAMA GELDİ

CHP’den işdamı Ali Ağaoğlu’nun açıklamalarını yalanlayan jet bir yanıt geldi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun özür dilediği iddiasının yalanladığı açıklamada şöyle denildi;

CHP: AĞAOĞLU'NU İŞLETMİŞLER

"Ali Ağaoğlu’nun bu sözleri tamamen hayal ürünü ve gerçek dışıdır. Öyle anlaşılıyor ki, biri veya birileri, ‘CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu arayarak özür diledi’ diye Ali Ağaoğlu’nu işletmiş. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yolsuzluk iddiası bulunanlardan özür dilemez. Tam tersi, hakkında yolsuzluk iddiası bulunan, kul hakkı veya yetim hakkı yiyene ‘yargıya git, aklan da gel’ der. Ali Ağaoğlu ve benzerleri gerçekdışı özür dilediler aldatmacasına sarılacağına, bağımsız yargı önünde hesap verme yolunu seçsinler. Halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkına saygımız nedeniyle kamuoyunun bilgisine sunarız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem