Ağaoğlu'ndan Laz Rover'e yalanlama

 Trabzon’da iki mobilya ustasının kaportası ve içinin bazı bölümlerini ahşaptan yaptığı “Laz Rover” adı verilen otomobil, Trabzon Günleri’nde görücüye çıktı. Trabzon’un Köprübaşı ilçesine bağlı Beşköy beldesinin Belediye Başkanı Yahya Narmanlı, Ali Ağaoğl

Ağaoğlu'ndan Laz Rover'e yalanlama

 

Trabzon’da iki mobilya ustasının kaportası ve içinin bazı bölümlerini ahşaptan yaptığı “Laz Rover” adı verilen otomobil, Trabzon Günleri’nde görücüye çıktı. Trabzon’un Köprübaşı ilçesine bağlı Beşköy beldesinin Belediye Başkanı Yahya Narmanlı, Ali Ağaoğlu’nun Laz Lover’ı satın aldığı yönündeki haberlerin yalan olduğunu belirterek, “Ali Ağaoğlu bizden bu aracı istediği zaman tabi ki kendilerine seve seve takdim ederiz” dedi. 
 
Trabzon'un 95. kurtuluş yıldönümü kapsamında düzenlenen "Trabzon Günleri", Eyüp Feshane Kongre ve Kültür Merkezi'nde başladı. Trabzon’un tanıtıldığı festivalde Trabzon’da iki mobilya ustasının kaportası ve içinin bazı bölümlerini ahşaptan yaptığı “Laz Rover” adı verilen otomobil de görücüye çıktı. Ahşap otomobile yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, otomobille hatıra fotoğrafı çektirdi. Trabzon’un Köprübaşı ilçesine bağlı Beşköy beldesinin Belediye Başkanı Yahya Narmanlı, iki mobilya ustasının otomobili 2 buçuk ayda tamamladıklarını belirterek, “İki tane yetenekli ustamızla beraber bir araç yapalım dedik. Türkiye’ye bir isim yapabilmek ve Beşköy beldemizi ön plana çıkarmak için yaptık. Yaklaşık 2 buçuk ay içerisinde tamamlandı” dedi.
 
“AĞAOĞLU İSTERSE SEVE SEVE VERİRİZ”
Başkan Narmanlı, basında yer alan işadamı Ali Ağaoğlu’nun Laz Rover’ı 3 milyon dolara aldığı yönünde çıkan haberlerin ise doğru olmadığını ifade etti. Narmanlı, “Ali Ağaoğlu Trabzon’un saygın işadamlarındandır. Kendileriyle bu zamana kadar herhangi bir görüşmemiz olmadı. Ancak Ali Ağaoğlu bizden bu aracı istediği zaman tabi ki kendilerine seve seve takdim ederiz. Maddi olarak kendileri bizim beldemize verecek olduğu ne maddi durum olursa saygımız sonsuzdur. Biz kendilerini çok severiz, çünkü Trabzon’a malolmuş değerli bir işadamımızdır. Biz bunu parayla yapmadık, biz beldemizdeki insanların ne yapabildiğini ortaya koyduk. Kendileri istediği zaman biz ona fiyat biçmeyiz” diye konuştu.
 
Ahşap otomobili yapan Trabzonlu mobilya ustası Mustafa Kaya ise, geçen yıl bir klasik otomobil ile birlikte 4 buçuk metre boyunda dünyanın en büyük kemençesini yaptıklarını ifade etti. Kaya, “Sanatsal çalışmaları sevdiğim için böyle sıra dışı şeyler aklıma geliyor. Bu yıl da böyle daha farklı bir tasarım yaptım, adını da Laz Rover koydum. Gerçekten çok yoğun bir ilgi gördü. Bundan sonra da çok güzel çalışmalarımız olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler