Ağaoğlu'ndan Başbakan'a yanıt!

Başbakan Erdoğan'ın iki yeni şehir projesini açıkladığı toplantıda kendisine yönelik "Ağaoğlu belki de bu işe girersin" sözlerini değerlendiren Ağaoğlu, "Başbakanımız bizi onore etti. Orada yapılacak projelerle ilgileneceğim" dedi.Ağaoğlu İnşaat Yönetim K

Ağaoğlu'ndan Başbakan'a yanıt!

Başbakan Erdoğan'ın iki yeni şehir projesini açıkladığı toplantıda kendisine yönelik "Ağaoğlu belki de bu işe girersin" sözlerini değerlendiren Ağaoğlu, "Başbakanımız bizi onore etti. Orada yapılacak projelerle ilgileneceğim" dedi.

Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı iki şehir projesini çok olumlu bulduğunu belirterek, "Türkiye artık günü kurtarmanın peşine düşmemeli. Bu tür vizyoner projelerle önümüzdeki 50 seneyi planlamalıyız" dedi.

Bu tip projelere devletin kaynak ayırmasının gerekmediğini çünkü zaten kendi kaynağını kendisinin yaratacağını ifade eden Ağaoğlu, şunları söyledi: "Devletler sadece vergiden gelir elde etmez, böyle projelerden de para kazanır. Bakın Dubai'ye, hayvan bağlasan durmayacak yeri ne hale getirdiler. Biz dünyanın en güzel ülkelerinden biri iken böyle projeler yapamıyorsak o bizim vizyonsuzluğumuz. Muhakkak böyle büyük projeler yapmamız gerekiyor.

Benzer yapıların Anadolu'ya da kurulması gerek. Bu şekilde İstanbul göç baskısından kurtulur. Mesela Karadeniz'e, Akdeniz'e böyle yıldız şehirler kuralım. Alt yapısıyla, üst yapısıyla ve sanayisiyle her şeyi hazır olsun. Böylece göçleri de önlemiş oluruz." Hürriyet'in haberine göre Başbakan Erdoğan'ın kendisine yönelik "Ağaoğlu belki de bu işe girersin" sözlerini de değerlendiren Ağaoğlu, "Sağolsun Başbakanımız bizi onore etti. Dediği gibi orada yapılacak projelerle ilgileneceğim" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem