Ağaoğlu para saçacak yer arıyor

Türkiye’nin emlak kralı olarak bilinen ve en zengin iş adamları listesinde 2.1 milyar dolarlık serveti ile 10. sırada yer alan Ali Ağaoğlu, parayı saçacak yer arıyor.Ataşehir’de 15 odalı 2 bin 500 metrekarelik dairede oturan ve garajında ‘AGA’ plakalı mil

Ağaoğlu para saçacak yer arıyor

Türkiye’nin emlak kralı olarak bilinen ve en zengin iş adamları listesinde 2.1 milyar dolarlık serveti ile 10. sırada yer alan Ali Ağaoğlu, parayı saçacak yer arıyor.

Ataşehir’de 15 odalı 2 bin 500 metrekarelik dairede oturan ve garajında ‘AGA’ plakalı milyon dolarlık yaklaşık 20 otomobili bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu yaptığı inşaatlardan çok yaşam tarzı ve aldığı bir birinden pahalı hediyeler ile gündeme geliyor.

Türkiye’de inşaat alanında yaptığı işler ile zenginliğine zenginlik katan emlak kralı son olarak İsveçli saat tasarımcısı Franck Muller’e özel olarak tasarlattığı ve Barack Obama'dan David Beckham'a, Roman Abramovich'ten Vladimir Putin'e kadar birçok siyasi, futbolcu ve şarkıcının kolunu süsleyen 500 bin Euro değerinde ( 1 Milyon 200 bin TL ) saat satın aldı. Yapımı yaklaşık 1 yıl süren dünyada ise sadece 1 adet olan, camı safir kristalden yapılan ve kırılmaz özelliğe sahip olan saatin arkasında ise ‘AĞA’ yazısı bulunuyor.

Türkiye’de milyonlarca kişi asgari ücret ile hayatını idame ettirirken, Ağaoğlu’nun kendisine son olarak özel tasarlattığı kol saatine ödediği para 150 asgari ücretlinin neredeyse 1 yıllık maaşına denk geliyor.

Ünlü iş adamı, geçtiğimiz haftalarda da Rus sevgilisi Sophia ile İstinye Park Emporio Armani Ristorante’de katıldığı özel bir davette görücüye çıkartılan Bentley’in 500 bin Euro değerindeki Continental GTC2 modelini 18 yaşına basan ve ehliyetini yeni alan kızına doğum günü hediyesi olarak alırken, Vaniköy’deki yalısına da dünyada kraliyet aileleri ile Hollywood ünlülerinin genelde tercih ettiği dünyanın en özel yatağı olan 140 bin TL’lik at yelesinden yapılmış Hastens Vividus marka yatak almıştı.

Genelde otomobillere olan düşkünlüğü ile bilinen Ağaoğlu, her katıldığı fuardan neredeyse bir otomobil alıyor. İngiltere’den Kraliyet izni ile 2.5 milyon dolarlık Roll Royce Phantom bile getirten Ağaoğlu’nun garajında, Rolls Royce, Bentley, Ferrari, Maserati, Tesla, Lamborghini, Porsche gibi her biri servet değerinde olan 10 milyon doların üzerinde 20’ye yakın otomobili bulunuyor.

Zevkleri ve hobileri için kesenin ağzını sonuna kadar açan ve rakam ne olursa olsun gözünü kırpmadan veren emlak kralı aynı cömertliği Van depremi sonrasında Kanal D’nin öncülüğünde düzenlenen ‘Van İçin Tek Yürek’ kampanyasına yaptığı bağışta gösteremedi.

Yardım programına telefon ile bağlanan Ağaoğlu depremzedeler için 1.2 milyon dolar bağışta bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem