Afyon Valisi kapak oldu

Afyonkarahisar'daki cephanelikte yaşanan patlamada 25 askerin şehit olmasının ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyareti sırasındaki hediye sunumu kamuoyundan büyük tepki çekmişti.Balkanlıoğl

Afyon Valisi kapak oldu

Afyonkarahisar'daki cephanelikte yaşanan patlamada 25 askerin şehit olmasının ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyareti sırasındaki hediye sunumu kamuoyundan büyük tepki çekmişti.

Balkanlıoğlu ise eleştirileri  "Genelkurmay Başkanımız çevresi olan bir insan. Bir yere o kilimi koysa, biri de 'Nereden aldınız' diye sorup Afyon'a gelip satın alsa fakir insanlar nasiplenecek" diye cevaplamıştı.

 

Son olarak bugün Başbakan Erdoğan Vali'yi eleştirerek, "Vali yanlış yapmıştır. Biz de gerekli uyarıları bizzat Valimize yapmış bulunuyoruz" dedi.

 

Karikatür dergisi Leman da konuyu kapağına taşıdı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler