Afrodit'ten Başbakan'a eleştiri!

Banu Alkan Başbakan Erdogan'a "Bu dünya Sultan Süleyman'a bile kalmadı" dedi.  Okan Bayülgen'in sunduğu Kral Çıplak programının bu haftaki konuğu Banu Alkan'dı.Aile yaşantısının, Yeşilçam filmlerinin, müzik kariyerinin konuşulduğu programa Alkan'ın siyasi

Afrodit'ten Başbakan'a eleştiri!

Banu Alkan Başbakan Erdogan'a "Bu dünya Sultan Süleyman'a bile kalmadı" dedi.  Okan Bayülgen'in sunduğu Kral Çıplak programının bu haftaki konuğu Banu Alkan'dı.

Aile yaşantısının, Yeşilçam filmlerinin, müzik kariyerinin konuşulduğu programa Alkan'ın siyasi yorumları damga vurdu.

Medyafaresi'nin haberine göre Afrodit, Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok beğendiğini ve yakın zamanda Başbakan koltuğuna oturacağını düşündüğünü söyledi. Banu Alkan Erdoğan'ı eleştirmeyi de unutmadı.

Hükümetin bazı politikalarını beğendiğini belirten Alkan, Erdoğan'ın ülke üzerinde hakimiyet kurmasını, "Bu dünya Sultan Süleyman'a kalmadı" diyerek yorumladı.

Ayrıca hayranlarının siyasete atılması için baskı yaptığını belirten Alkan, "5 yıl sonra beni Kültür ve Turizm Bakanı olarak görebilirsiniz" diyerek şaşırttı.

Sunucu Okan Bayülgen ise Alkan'ın siyasi yorumlarını dinledikten sonra programı bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem