Afrika sıcakları geliyor!

Marmaris’ta hafta başından itibaren yükselişe geçen hava sıcaklıkları bugün 40 dereceye ulaştı. Afrika sıcaklarından bunalan yerli ve yabancı tatilciler, serinlemek için plaj ve havuzlara akın etti. Bölgede hava sıcaklığı ve nem oranının önümüzdeki günler

Afrika sıcakları geliyor!

Marmaris’ta hafta başından itibaren yükselişe geçen hava sıcaklıkları bugün 40 dereceye ulaştı. Afrika sıcaklarından bunalan yerli ve yabancı tatilciler, serinlemek için plaj ve havuzlara akın etti. Bölgede hava sıcaklığı ve nem oranının önümüzdeki günlerde artış göstereceğini belirten Meteoroloji yetkilileri, tatilcileri uyardı. Ani sıcaklık artışlarıyla birlikte bol sıvı tüketilmesini öneren uzmanalrda da, sıcak nedeniyle vücuttaki su oranının hızla kaybolacağını hatırlattı.

Derecelerin 40’a ulaşması sonucu plaja koşan yerli ve yabancı turistler tatilde olduklarına sevinirken, aşırı sıcakların kendilerini etkilediğini söylüyorlar İngiltere'den Marmaris'e tatile gelen Jennie Hapkins, tatil yapmak için Türkiye'nin güzel bir yer olduğunu belirterek, "Türkiye ve Marmaris'i çok seviyorum. Tatil yapmak için burayı tercih ettim. Türk insanı çok sıcak kanlı çok sevdim. Burada çok eğleniyorum" dedi.

 

Havaların mevsim normallerinin üzerinde gitmesi ve aşırı sıcaklardan dolayı plaja akın eden turistler, denize koydukları sandalyelerde hem serinleyip hem de güneşin tadını çıkarıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler