Adnan Hoca Obama'yı çok etkiledi

A9 adlı televizyon kanalında gündemi değerlendirdiği ve ‘kedicik’ olarak adlandırdığı kadınlarla şakalaştığı bir program yapan Adnan Oktar, dün akşamki programda da ilginç açıklamalarda bulundu. Oktar, ABD Başkanı Obama'ya bir mektup gönderdiğini ve Obama

Adnan Hoca Obama'yı çok etkiledi
A9 adlı televizyon kanalında gündemi değerlendirdiği ve ‘kedicik’ olarak adlandırdığı kadınlarla şakalaştığı bir program yapan Adnan Oktar, dün akşamki programda da ilginç açıklamalarda bulundu.
 
Oktar, ABD Başkanı Obama'ya bir mektup gönderdiğini ve Obama'nın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada bu mektubun 'etkilerinin' görüldüğünü öne sürdü.
 
MEKTUBUN ETKİSİNİ GÖSTERİYOR
 
Harun Yahya takma adıyla evrim karşıtı kitaplar yazan ve takipçileri tarafından ‘Adnan Hoca’ olarak da anılan Oktar, A9 kanalında dün yayımlanan programda, ABD Başkanı Barack Obama ’nın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmayı değerlendirdi.
 
Oktar, “Obama'nın son konuşması çok güzel, kendisine gönderdiğimiz mektubun etkisini ve Mehdiyet dilini anladığını gösteriyor” dedikten sonra Obama’ya bir de eleştiri getirdi: “Bu konuşma çözüme yönelik değil, yalnızca iyi niyet gösterisi.”
 
Oktar, bu görüşlerini twitter ’daki takipçileriyle de paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem