Adnan hoca çıldırdı

Bitlis'te 3 polisin şehit olduğu saldırı Adnan Oktar'ı kızdırdı! PKK'nın haince saklanıp polise saldırdığını söyleyen Adnan Oktar, "PKK'lılar delikanlıca polisin karşına çıkamıyor" diye konuştu. Türkiye'nin öncelikli sorunun IŞİD değil PKK olduğunu ifade

Adnan hoca çıldırdı
Bitlis'te 3 polisin şehit olduğu saldırı Adnan Oktar'ı kızdırdı! PKK'nın haince saklanıp polise saldırdığını söyleyen Adnan Oktar, "PKK'lılar delikanlıca polisin karşına çıkamıyor" diye konuştu. Türkiye'nin öncelikli sorunun IŞİD değil PKK olduğunu ifade eden Adnan Oktar, IŞİD için hazırlanan uluslararası gücün öncelikle PKK hedeflerini vurması gerektiğini söyledi.
 
Adnan Oktar, Bitlis- Diyarbakır karayolundaki PKK saldırısı sonrası twitter'dan açıklama yaptı. IŞİD ile mücadele edilirken PKK'nın gözardı edildiğini ileri süren Adnan Hoca, uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerinden önce PKK hedeflerini vurmasını istedi.
 
İşte Adnan Hoca'nın attığı o tweetler;
 
- PKK ancak haince saklanıp Polisimize saldırmayı biliyor. Delikanlıca Polisin kaşrısına çıkamıyorlar.
 
- Türkiye'nin öncelikli sorunu PKK'dır. Önce PKK'ya tedbir almak gerekir.
 
- IŞİD için hazırlanan uluslararası güç öncelikle PKK'ya yönlendirilsin. Kan dökerek değil, güçlü bir ablukayla PKK yok edilsin.
 
- IŞİD yok olsun PKK dursun diyorlarsa bunda bir yanlışlık var. Neden IŞİD'le mücadele ediliyor da PKK ile edilmesin?
 
- IŞİD yok olsun ama PKK kalsın diyorlarsa burada bir hainlik vardır. PKK da IŞİD de yok olsun demek doğru olandır ama kan dökerek değil.
 
- Hava saldırıları adım adım Irak'ın alt yapısını mimarisiniyıkıyor, sonra ABD'li firmalar yeniden inşa edecekler, kimse bu oyunu umursamıyor.
 
- ABD'nin medet umduğu dini liderlerin bazıları yapılan toplantılarda uyuyor, nereye gitseler oranın rengini alıyorlar.
 
- ABD'nin yapacağı asıl bulması gereken kişiyi bulmaktır. CIA'nin imkanlarını bunun için kullansın. Vicdanlarını akıllarını kullanıp bulsunlar. 
 
- Alimlerin büyük kısmı Müslümanları uyutmanın peşinde. Kendi rahat ediyorsa o onun için yeterli oluyor, diğer Müslümanlarla ilgilenmiyorlar.
 
- Şu anda IŞİD aleyhine fetva verenler IŞİD'in olduğu bölgede olsalar IŞİD lehine fetva verirler Vicdanlarıyla değil duruma göre davranıyorlar.
 
- Tarih boyunca korkuya göre yönetenlerin istediğine göre fetva vermek yaygın olmuştur. Dürüst vicdanlı tavır gösterilmiyor.
 
- IŞİD yanlış diyen fetvalar doğrunun ne olduğunu da söylemeli. Halife öyle seçilmez böyle seçilir diyemiyorsa samimiyet yoktur.
 
- İslam alimi yanlıştan sakındırır ama doğru olanı da gösterir. Doğru olanı göstermiyorsa Mehdi gelecek Birlik olun demiyorsa samimiyet yoktur.
 
- Türkiye sadece IŞİD'i hedef alan politikayı asla kabul etmesin. PKK ile birlikte terörü yok edecek çalışmanın içinde olsun, ama kanla değil.
 
- PKK kendisi de açıkça kabul ediyor düz ovada açıkça bir mücadele yapamayız arkadan vurma olursa kahpelik olursa biz varız diyor.
 
- PKK korkudan mahvolmuş durumda, sadece mağaralarda saklanıp korkakca mücadele edebileceklerini söylüyorlar.
 
- PKK ve IŞİD'i blok olarak görüp terörle mücadeleyi ikisine birden yapmak gerekir. Ama mücadele silahla olmaz, akılla ilimle olur.
 
- Türkiye kendi sınırları içinde PKK'ya karşı tavır almakla yükümlüdür. Bundan çekinen varsa onlara yazıklar olsun.
 
- Korkuyla yaklaşanlar PKK'nın dediklerini yapalım kurtulalım mantığıyla yaklaşıyorlar, böyle bir kurtuluş yolu olmaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler